Εξαγωγή σταφυλιών σουλτανίνα (Thompson seedless)
Η εταιρία μας σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με την εξαγωγή σταφυλιών και κατά κύριο λόγο με σουλτανίνα (Thompson seedless) της περιοχής και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρίες του Νομού Καβάλας.
Στο στεγασμένο χώρο των 1500 τ.μ γίνεται η διαλογή ,η συσκευασία και η τυποποίηση των σταφυλιών ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Η εταιρία μας διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα πακεταρίσματος, έλεγχου βάρους, τυποποίησης. Στα σύγχρονα προψυκτήρια και ψυγεία 1500 τ.μ. διατηρούνται σε ελεγχόμενη ατμόσφαιρα και από κει προωθούνται στις αγορές ευρωπαϊκών χωρών - Γερμανία, Ολλανδία, Ελβετία, Δανία, Αυστρία Αγγλία κ.τ.λ.
Η εταιρία μας διαθέτει όλα τα Ευρωπαϊκά πιστοποιητικά HACP, IFS, EUREPGAP

Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας καθώς παράγουμε περίπου το 30% των σταφυλιών που εξάγουμε και συνεργαζόμαστε για το υπόλοιπο 70% αποκλειστικά με παραγωγούς που ελέγχονται από εταιρίες πιστοποίησης παραγωγής προϊόντων με αποτέλεσμα στην μακρόχρονη πορεία μας να μην αντιμετωπίζουμε προβλήματα ποιότητας και προβλήματα με υπολείμματα φυτοφαρμάκων.

Η εταιρία μας έχει άμεση συνεργασία με μεγάλο οίκο γεωπόνων που παρακολουθούν την παραγωγή των σταφυλιών από την αρχή έως το τέλος. Τα τελικά προϊόντα ελέγχονται απο συνεργάτες μας για υπολείμματα φυτοφαρμάκων.

Η προσπάθεια μας είναι να παρέχουμε στον τελικό καταναλωτή προϊόντα αρίστης ποιότητας παραγόμενα και συσκευασμένα με τον ασφαλέστερο τρόπο.